Fält: Köra

Solen sprider sitt ljus mellan ett och annat klarvitt moln. Gräs och grödor vajar svagt i den varma sommarbrisen och för med sig ständigt skiftande dofter från blommor, hagar, djur och natur. Du har redan jacka, hjälm och utrustning klar. Sätter dig på hojen, trycker på startknappen, får upp fötterna på pinnarna och drar iväg. Känner du känslan?
Precis som för alla hojåkare och mc-klubbar är körandet själva kärnan i intresset. Eller, med ett något tillrättalagt citat ”resan är målet”

Att köra hoj innebär också en risk som var och en, vid varje unikt tillfälle själv måste hantera. Läs gärna även under rubriken ”SÄKERHET” nedan.

På LTTs program ingår bland annat följande:

  • Kvällskörningar eller ”Ut och köra” som vi kallar dem. Dessa startar alltid från Cirkle-K macken på Norra Fäladen i Lund och efter turen träffas de som önskar över en fika. Perfekt även för dig som inte är medlem och vill haka på och testa oss som klubb!
  • Örerunt, LTTs årliga rally, mer om det under separat rubrik.
  • Avrostning, våraktivitet och ofta samarrangemang med någon tex SMC.
  • Halv- och heldagsutflykter såsom exv Äppeltavlan och Sydkusten.
  • Flerdagsutflykter såsom exv Sommarturen.
  • Spontana körningar dvs när någon medlem själv sätter ihop och påkallar någon trevlig runda.

LTT arrangerar i normalfallet inga utlandskörningar men varje år är det någon eller några i gänget som själv arrangerar så det är bara att säga till om du har intresse att delta eller kalla på medlemmar om du själv tänker arrangera något och vill ha körkompisar.

För mer detaljerad information följ vad som händer under vår rubrik ”AKTIVITETER”.

Lämna ett svar